mandag 20. juli 2015

Mandag 20. juli

1. Så kom regnet
I dag en normal start på dagen og en rolig frokost og smoothie. Etter frokost ble det bestemt at de minste skulle besøke familien fra Ålesund opp i fireren, og de andre en tur og "stelle" seg i byen. Det ga meg mulighet til å fremskaffe legeattesten som jeg trenger. Jeg endte opp på San Paulo hospital hvor det skulle være "billig". Jeg betalte 370 baht og det er ikke billig. Neste gang får jeg legge mer i søkingen etter "klinikker". Farang er ikke thai, slik er det.

2. Prosjekt "bro" over grøft
3. Pation badet i regnvann
Deretter ble det lunsj på Yellow og en ny malingsøkt før regnet kom (1,3).

Nå sitter jeg på pation gått trukket tilbake for regn og vind. Over halvparten av patioen flyter i vann. Dette viser igjen at en mulighet for en slags sjalusi som kan trekkes ned ville vært på sin plass nå. Men, like fort som det kom klarner det opp og solen titter frem igjen.

Etter at gaten her ble vedlikeholdt med mer betong på toppen har overgangen til eiendommen blitt en grøft med en skarp betongkant (2). Se bilde 2 og den kanten på høyre side som går over hele bildet. Heldigvis er flisene innenfor porten 5 cm høyere enn opprinnelig. Noe som fortsatt gir et naturlig fall mot gaten. Har snakket med Toey om pris på en rist som løser dette, og som tåler vekten av en bil. Den må heller ikke stoppe vannet fra å flyte fritt under risten.
3. Sidegate i Norwegian Garden

Deretter ble det en tur til Macro for å gjøre noen større innkjøp. Prisen er vesentlig billigere enn på Tesco. To familier som fyller opp bagasjerommet med matvarer på en Toyota sedan var ikke vanskelig. De bor i Norway Garden (Hua Hin 4). Det området har utviklet seg til å bli et slags fengsel hvor alle burer seg inne med tette murer og tette porter (3). Heldigvis slipper jeg å tenke på det her i Hua Hin 2.

Det blir en sen natt. Det er 3 spillere som nå er igang med playoff. Det er Leishman, Johnson og Oosthuizen. En kamp mellom USA, Australia og Sør-Afrika.. på Europeisk jord. Zach Johnson vant, og klokken er over 2!