onsdag 30. juli 2014

Onsdag 30. juli

I dag er det "malerdag" for meg og dagen begynte med sol og blå himmel. For andre, en dag med data og/eller soling. Ordnet også med hotell på flyplassen dagen før avreise for å unngå å måtte reise herfra midt på natten. Da reiser vi dagen før på dagen i dagslys og kan også få med noe av det flotte landskapet på vei til flyplassen/hotellet. Vi møter på flyplassen rundt 0600 neste dag for innsjekking, pass- og visumsjekk. På denne tiden er det visstnok lite trafikk og alt burde gå greit. Det er bare en 15 minutters spasertur mellom hotellet og innsjekkingen.

Under frokosten oppdaget jeg at merkingen på de ferdig oppskjerte brødskivene ikke er ulik hva vi finner i Norge. Det er en stor forskjell, her er vi i året 2057, ikke 2014.

Maling på gang
Deretter begynte malingsøkten. Dette er som nevnt tidligere en tidkrevende maling med mange kroker og flater i ulike retninger. Men, før det ble mørkt, straks over 19:00 lokal tid, var porten ferdig malt på innsiden (bildet er hentet fra facebook. Fotograf Inger).

Om en studerer malerbildet, kan en få inntrykk av at jeg maler i mørke støvler. Det er helt feil. Ikke hele kroppen har vært like mye eksponert for solens stråler.

Etter at malingsøkten var over ble det en kjapp dusj og kjøring av jentene til det store markedet. Da klokken nærmet seg 09:30 var handlingen over. Det ble opplyst at Idun hadde fått vondt i ryggen. Enten av ikke tilpassede sko eller rett og slett selve handlingsprosessen som hadde tatt på for mye. Guttene spiste svinesteik på Yellow House i mellomtiden. Etter henting ble jentene satt av på Yellow House for sein middag.