onsdag 5. august 2015

Onsdag 5. august

Det er alltid like trist og tømme kjøleskapet og forlate huset. Nå er scooteren og bilen vasket og overtrekk er på. Vaskemaskinen har gått i ett i dag, nå er det siste runde før jeg tømmer den for vann og klargjør den for noen måneder med pause.

1. Bilen på plass for vasking og rengjøring
Fikk vasket bilen i soi 88 nesten nede ved Big Chiang. Fikk plass med en gang

2. Utsikt fra kafeen mens jeg venter
og de satte igang både innvendig og utvendig. Når jeg skulle hente den fikk jeg beskjed om å gå inn på fitnessenteret å betale, noe jeg også gjorde. Betalte 200 Baht for stor bil. Jeg påpekte at det ikke var en stor bil, men ho så i sin videoskjerm at det stod en stor pick-up som de var igang med. Bilen min stod parkert utenfor vaskehallen. Jeg fikk da en badge som jeg mente jeg ikke trengte da den allerede var vasket. Tilbake for å hente bilen ba vaskeren om den badgen, noe jeg ikke hadde. Da måtte jeg bli med inn igjen for som han sa, jeg har ikke betalt! Da jeg kom inn spurte jeg om hva som var problemet. Da svarte ho bak disken: ingenting. De hadde litt høylytt kommunikasjon og jeg var fri til å komme meg hjem.

Deretter var det å skifte redskap og scootre ned til Hilton hotel. Der var det en skolesekk som Odin ønsket. Vi fant en som kunne brukes med litt defekt på. Fikke den for 800 Baht. Deretter scootret vi hjem igjen og begynte oppryddingen inne og ute for avreise.

Scooter vasket og satt i boden. Batteri frakoblet og trekket dratt over. Handduker og matter vasket og hengt til tørk inne. Vaskemaskin tømt, koblet fra, stengt vannet og trekket dratt over. Stengte også vannet til huset og den store vanntanken og pluggen til hydroforpumpen trekt ut. Deretter tok vi en tidlig middag/sen lunsj på Yellow. Nøklene til bilen leverte jeg på Yellow etter samtale med Toey. Da vi var ferdig å spise ringte taxisjåføren, da var han kommet. Da var det bare å rusle ned, hente koffertene og stenge sjappen for en tur til Novotel hotel Suwarnabhumi. Vi ankom der omlag 21:00 på kvelden. Heldigvis var vi ikke spesielt sultne. En buffet pr. person over 1000 Baht!. Det ble tidlig kveld..