fredag 19. juli 2019

Fredag 19. juli

I dag en start på dagen til normal tid. Ikke mye som skjer annet enn at arbeiderne på blokka står på. Det er visstnok store muligheter for at dette blokk-prosjektet vil bli ferdigstilt. Klager til myndighetene, som for eksempel bygging er for nær allerede etablerte bygninger, har endt opp med at det offentlige aksepterer byggherrens avgjørelser. Hvorfor kan en jo lure på.

Når jeg skulle fyre opp for steking av egg og bacon, sviktet tenneren! 
1. Gasstenner
Da er det bare å komme seg ut å kjøpe en ny. Første forsøk ble Toeys shop, og de hadde en med gass på. Den virket og frokost ble det. Den opprinnelige tenneren som er integrert i gasstoppen, sluttet å virke for en god tid tilbake. I påvente av hva som skal gjøres, gå over til induksjon, eller fortsette med gass.. nytt kjøkken osv. Blir det å bruke denne løsningen med gasstenner.

Senere ble det å kjøre Inger og Odin til Black Mountain Water Park for avslapping i våte omgivelser. Kjørte by-passen frem og retur via sentrum. Ved henting noen timer senere kom det regn, mye regn! Det ble vanskelig å se veien da alt var bare en tykk tåke foran bilen. Farten går automatisk ned til krypfart og spesielt der hvor en vet at det er store hull i veien, blir det nærmest å krype over. Men, mindre enn et kvarter etter, er alt tilnærmet som normalt igjen.

En scootertur til Market Village og Tesco for å kjøpe inn kjøttdeig og annet til Taco-kvelden. Kjekt med scooterturer, da en får frisk luft i varmen.

Etter middag ble det mer the Open på TV. Tenk norske kanaler sender ikke the Open på direktesendt TV, noe de gjør i Både Danmark og Sverige.