lørdag 15. juli 2017

Lørdag 15. juli

I dag etter nok en varm natt, ble det godt med frokost etter morgenstellet. En noe oppglødd gjeng ved frokostbordet som var klar til å dra til badeland, Vana Nava.
Etter frokosten ble det å gjøre betalinger da det er den 15. denne måneden, og diskusjon om størrelse og type kjøleskap. Vi har innsett over flere år at dette kjøleskapet som ble satt inn i 2007, er i minste laget når en er bare to voksne og vil kjøpe inn i litt større kvantum. Nå er vi 5 personer..

Barna ble kjørt til badeland og vi begynte runden igjen med kjøleskap og var innom 3 aktuelle leverandører. To stykker i soi 88 og Home Pro. Det ble de nederste i soi 88 som vant denne konkurransen og de vant på leveringsdyktighet. De vil levere i morgen søndag 16. juli på ettermiddagen. Home Pro opp til 7 dagers leveringstid fra bestilling. Prismessig var det ikke store forskjellen.

1. Vårt gamle kjøleskap
2. Nytt kjøleskap
Det nye er ca 80 cm bredt, det gamle i underkant av 50 cm. Bare der er det mye og god plass i bredden. I tillegg er det fryseskap nederst som varer kan stables i. Det er garantert å kjøle ned til -18 grader (2).

3. Stolfotproblem
Under frokostens seanse mistet ene stolen på ene beinet plasttoppen under beinet. Nå er de noen år, men hadde ventet at dette ikke skulle bli noe problem. Var på Home Pro og sjekket og de synes å ha en løsning på dette. Må ta nøyaktige mål før jeg drar og kjøper.

AC i sov 2 har begynt å sende kondens og vann inn i rommet igjen. Kondensrøret som ligger på utsiden ble funnet i orden for ett år siden.

Noe før stengetid på Vana Nava var de klare til å bli hentet. Kjørte derfor og hentet og rett til Yellow House for middag.
Vel hjemme ble det et scootertur til Market Village for nye stolfotknotter til stolen som ga opp den ene knotten. Nå fant jeg noen som en stikker stolbeinet inn i. Håper det passer. Da var det tid for spill og deretter fordele noen arbeidsoppgaver som å re på senger..

Vaskemaskinen har gått i hele ettermiddag for å ta unna og vaske svette klær.