søndag 8. februar 2015

Søndag 8. februar

I dag ble det noe sien start.. det er jo ferie ;-)
En herlig frokost med spielegg og bacon med en herlig smoothie komponert av Inger ;-)

Venter på en tur
Da ble det også klart at det blir en golfrunde på Seapine på mandag sammen med Tore ogFrank. Skal bli kjekt ;-)

Under er utsikten fra frokostbordet.
Utsikt fra frokostbordet




Utsikt inn til Oy restaurant
På vår tur til Marked Village oppdaget vi at Oy restaurant i soi 94 var kommet tilbake til gamleplassen. Stakk derfor innom for en lunsj på vei til Market Village.

Utsikt motsatt ut fra Oy restaurant
Det er på en måte her Oy gører til. Vi fikk vite at de tapte kunder og var ikke så lett å finne. Det var en av årsakene til at de flyttet tilbake.




På vei tilbake fra Market Village oppdaget jeg at bakhjulet var punktert! Da var det bare å prøve å komme seg opp til et motorsykkel/scooter-verksted. Heldigvis åpent også påsøndag og ikke for langt unna.

Her står den klar for reperasjon
En fortvilt Nesse..
Etter som jeg skjønte måtte de skaffe dekktypen. Men det hele var unnagjort på under en time til den nette pris av 150 baht.
I mellomtiden tilbringte vi ventingen på en kafe veldig nært. Til prisen må det legges til prisen på en kopp kaffi og pannekake med banan og jordbæris innrullet. Det smakte fortreffelig. Da ble det å fortsette på turen hjem med matvarene.


Kaffi og pannekak smaker
Ikke lenge etter vi kom hjem oppdaget vi at Internett var borte, ikke bare sporadisk men lenge. Etter 4 timer er det fortsatt helt borte. For å skrive dette snoker jeg på et åpent nett..

Vi hadde kjøpt en DVD vi skulle se men det var hardkodet med thatekst og bare stereo. Den tar vi med tilbake i morgen. Den kostet den nette sum av 70 baht i kjelleren på Market Village. Da valgte vi historien om Nelson Madela som vi hadde kiggende på DVD. Deretter ble det å hjøre klar beatybagen for golf i morgen. Deretter er det tid for senga.