søndag 15. juli 2018

Søndag 15. juli

I dag ble det en start rundt 9.. Noe overskyet men fin dag, god frokost og god smoothie. Under frokosten ble det snakk om å kjøre en tur, det er tross alt søndag..
1. Bilde fra restauranten
2. Bilde fra restauranten
Charles dukket opp og hadde mange gode idéer om steder å besøke. Det endte opp med å reise en tur til Pak Nam Pran, en kystby omlag 5 km sør for Sea Pine. Omlag 40 minutter kjøretur fra Hua Hin. Der var en lang strandpromenade og fine veier. Vi fant en restauarant for lunsj, Ley Cafe, hvor de reklamerte med pizza til 129 Baht. 
4. Bilde fra restauranten

Den besøkte vi (1,2,4) og pizzaen var fantastisk (3)!
3. Nam nam
Deretter kjørte vi hele promenaden sørover og det var mange ulike stilarter på de forskjellige husene, hotellene og restaurantene. Et lite stykke forbi fant vi et stort tempel (5,6,7).


Helt i nord sluttet promenaden i en parkeringsplass. Det kan ligne på en slags fiskelandsby med mindre båter om en følger elven Pran Buri oppover til venstre i bilde 8 og bilde 9. Vi var hjemme rundt 15:30.
5. Tempel 1

Vel hjemme var det å slappe av litt, for deretter å få på plass de nye gardinene ved siden av ytterdøra (10). 

6. Tempel 2
Bilde 10 viser det ferdige resultatet. Bilde 11 viser slik det var med lamellgardiner. De ble bestilt og hengt opp for 10 år siden! Kanskje på tide med litt forandring.


7. Tempel 3
8. Slutt på promenaden i nord
9. Fiskebåter
Middag var bestilt på forhånd på Yellow House, fårikål. Det smakte fortreffelig! Det var flere der som kom bare for å få seg et godt fårikålmåltid.


Kvelden blir fylt med fotball.




10. Den ene på plass
11. Slik var det