onsdag 2. mars 2016

Onsdag 2. mars

Den gamle kranen
En sein morgen, klokken ble nærmere 10 før den horisontale posisjonen ble endret til nærmere vertikal. Like fullt smakte frokosten perfekt. Deretter ble det å få skiftet vannkranen på vasken på hovedbadet. Det innebar en tur til Home Pro for å kjøpe ny kran og slange med nødvendige pakninger. En liten stoppekran var det ikke plass til. Det ble derfor som tidligere med det unntaket at denne kranen kostet over 1000 Baht, den forrige mest sannsynlig under 100, og det var på tide å få den skiftet da en røk tvers av da jeg skulle skru løs slangen.

Den nye kranen
Nå er den nye kranen på plass og forhåpentligvis tett. Den har betjeningsmessig en stor fordel da den åpner ved å løfte håndtaket. Den gamle hadde en vridning for å åpne og det resulterte over tid at kranen løsnet.

Det samme må gjøres på gjestebadet.

Har også registrert at fra kontoen blir belastet hjemme til det kommer penger på min konto i Siam bank, tar det minimum 3 dager! I dagens teknisk dataverden burde det tatt 3 sekunder..

Rester av termittbol
Vi fant også rester av et termittbol i en hvilestol, noe som ikke burde vært tilfelle om pestkontrollørene bruker nok gass når de gasser rommene i huset hver måned.


I morgen blir det golf på Palm Hills sammen med Svein Ove og Grete som kommer samme dag. Tee time 1340 og greenfeebiletter ligger i ProShop ferdig arrangert av Jan Ove. Avtalt med Jeep om å bruke bilen. Henter de 12 i porten på fireren.

kWh-målere
En liten kveldsobservasjon mens jeg ventet utenfor et apotek. De elektriske kWh-målerne er plassert lett tilgjengelig for alle på en gatelysstolpe av betong. På den ene mangler også tildekning til spenningsførende kontakter!

Middag på Yellow og film. Må tidligere opp i morgen, rundt halvåtte kan være passende tid.