søndag 3. august 2014

Søndag 3. august

Bursdagsbarnet
I dag er bursdagen til Idun. Hele 14 år og blei vekt opp til flott bursdagssang, bursdagskake og gaver.
Frokosten ble inntatt ute som vanlig. En flott start på dagen med frisk og god smoothie laget av Inger.

BMW M5
Siden jeg enda har bilen til Jeep, ble det at jeg kjørte jentene ned til Market Village. Hva er det som står parkert der! Jo, en eldre BMW M5! Herlig!

Når jeg først var på Market Village var jeg oppe på Home Pro og kjøpte en hylle med tilhørende knekter som jeg vil montere i uteboden. Det er ønskelig å ikke ha noe liggende på gulvet der av ulike årsaker. Hyllen skal jeg få montert opp i morgen. Deretter ble det å tynne ut malingen og røre den klar til malingsøkten. Antrekk er skjermlue, bar overkropp og litt solkrem.

Porten ble helt ferdig og jeg begynte utvendig på gjerdet ved siden av porten. Gartneren gikk forbi og jeg fikk han til å kutte blader/greiner på de plantene som er plassert ved mitt gjerde. Nå berører ikke bladene gjerdet og jeg kan male uten å bekymre meg for berøring.
Bildet er "lånt"

Pizza Company
Telefonen ringer og det er tid for lunsj. Da var det tid for å avslutte malingen, dusje og kjøre ned til Market Village for lunsj. Vi ble enig om å stikke opp i 2. et. til Pizza Companiet som har god pizza. Det stemte også denne gangen. Det er noen som er heldigere enn andre, alternativt betaler mer leie for sine lokaler. Det må koste ganske mye å være lokalisert i selve domen til Market Village. Bildet rett under er tatt ned mot selve hovedinngangen og der er det et stort marked i dag søndag. Videre om en går fra Pizza Company og inn i selve Market Village blir vi møtt med beskjed om at røyking er forbudt innendørs.
Ikke tillatt å røyke innendørs

Utsikt fra inngangen til Pizza
 Nå er det bare å spasere rett over til bowlingen som ligger en etasje opp innvendig i selve Market Village.








Bowlinghallen
Spillehall
Vi har vært der før og jeg husket at musikken var for høy etter min smak. Denne gangen var det heller ikke noe unntak. En kan si mye om bowling vil jeg tro, men å spille musikken så høyt at det er vanskelig å føre en normal samtale trekker ned.

Rett utenfor er det en stor hall med spillemaskiner av ulike typer.

Bursdagsbarnet
Nå var det å dra rett hjem å kle seg for bursdagsfeiring på Yellow House. Der var det satt av et bord som var pyntet med ballonger og blomster. Skikkelig moro var det! Både Jeep og Tvi samt Charles var med på selve bursdagskaka.
Det var flere gjester med
Deretter gikk turen til Sky bar på Hilton. Det var tydelig at det var en rolig periode da vi var nesten alene på den siden de nå har valgt skal være avsatt for middagsgjester som vil spise ute. Vi fikk etter hvert lov til å sitte der selv om vi bare skulle ha noen drinker. På den siden som var avsatt til å være en slags bar, var det en del mennesker og ikke ordentlige bord for flere enn to.

Da vi skulle ringe Kaeng for tuk-tuk var klokken over 22 på kvelden. Da er det sengetid for mange thaier. Fikk ikke svar og tok derfor en annen tuk-tuk tilbake hjem.

Sånn, da var den dagen historie.