søndag 13. juli 2014

Søndag 13. juli

I dag var det opp klokken 0800 og det gjorde godt. Atter en vakker dag venter på å bli brukt. Poolgutten var straks ferdig med sin økt med å gjøre ren poolen. I dag klokken 10 skal jeg hente bilen og klokken 11 er det tee-time på Royal Hua Hin golfcourse.
Klart for Hua Hin open

Spilleretning
gjennom treet
Nest siste hull
Det var overraskende få spillere, bare de som skal spille i morgen på touren syntes å bry seg med å spille. Det var godt å få en runde og resultatet taler sitt tydelige språk også denne gangen. Det må trenes mer om gode resultater skal oppnås.

Den nye TVen på plass
Gamle component er snart historie
Fra monteringen
I løpet av formiddagen var den nye TVen montert på veggen. Det var noe annet enn den 7 år gamle 32" TVen som har gjort jobben sin. Denne smart.TVen er på 48" og er sylskarp å se på. Det ble noe styr å få alle kablene rett koblet og det er snart på tide å skifte ut hele surroundanlegget da forsterkeren ikke har hdmi-utgang til TV. Den har 3 fargekabler, eller component videokabler som det blir kalt. Heldigvis kan den motta ekstern lydkilder optisk og i surround.

I morgen planlegges en tur sørover mot Pranburi for å fornye førerkortene, og videre til en lokal landsby flere skryter av.