tirsdag 10. juli 2018

Tirsdag 10. juli

I dag ble det tidlig frokost. Avreise 08:10 for Lake View golfbane. En flott tur med like folk på bana! Det ble C og D-sløyfa. Den er lengre og noe mer kratt utenfor fairways. Noe bra spill men også mange dårlige slag. Vi hadde det gøy og det var kjekt å møte gamle caddier igjen! Var hjemme rundt 13:30 og siste strekke fra hovedporten til huset fikk vi oppleve at det regnet!. Ble gjennomvåt!


1. Oppspenning av fiber
Det ble litt avslapping og tørking før jeg satte igang igjen med veggboksprosjektet. Ikke lenge etter jeg kom igang ringte 3BB og ville legge inn fiber! Det var avtalt at det skulle gjøres den 16. juli. Det var bare og klargjøre for mottak av 3BB og fiber.
2. Noe koordinering måtte til
3. Får vi det til å virke?
De kom mannsterke med 3 unge mannfolk og flere bambusstiger. De begynte med å spole av en lengde fiber, deretter tok en seg opp på taket, en annen på kryploftet og en med bambusstang for å løfte den fra bakken. Han i masta, festet og strammet opp fiberen fra huset (1) og til slutt var det å få fiberen til å sende lyssignal.
4. Limepistol
Det ble gjort flere forsøk i hver ende. Til slutt var det jubel (3) og de kunne pakke sammen sine verktøy og dra videre til neste jobb. Det vil si det ble nesten mørkt før de var ferdig!

Deretter ble det middag på Yellow House. Etter vi kom tilbake skulle jeg feste den nye veggboksen med silikonlignende stoff som skal presses ut. Ingen av de to jeg hadde maktet den jobben. Må ta med det hele til Home Pro og spørre de hvordan.