søndag 29. juli 2018

Søndag 29. juli

I dag ble det golf på Seapine. En tidlig start med en god frokost måtte til. Avreise 07:55 for å hente Harald i sentrum.
En grei runde på 97 totalt. Det synes bedre etter hvert men det er mange timer som må tas igjen. Alt for mange dårlige slag.


1. VIP-betjening
Vel hjemme var det tid for lunsj og en hvile, og den ble litt lang. Deretter dro vi til BluePort for kino. Det ble 20:00 forestillingen i VIP-stoler! Dette er et tilbud som koster noe mer enn vanlig. Jeg tror vi to betalte tilsammen 1400 Baht. Siden vi hadde noe tid før kinoen begynte, stakk vi innom Burger KIng for en matbit.
2. Regulering av stol og skammel

Stolene var gode og sitte i og hadde de vanlige reguleringsmulighetene som å legge ned ryggen og kjøre frem skammel (2). Det var også en egen knapp for å tilkalle betjening (1) den mørke runde knappen til venstre og to USB-uttak. Akkurat der kunne det vært med ledning som passer til mobilen. Til høyre på bilde 1 står kakestykkene vi fikk, ved siden av lampen. Den kunne vi kunne betjene som vi ville. Det var egentlig en god løsning da det er ganske mørkt der bak.
Ved tilkalling av betjening for påfyll av glassene av mindre størrelse, fikk vi beskjed om at de normalt ikke gir gratis påfyll. Men det gjorde de altså denne gang.

Vel hjemme var det bare å finne senga.