onsdag 18. februar 2015

Onsdag 18. februar

I dag begynte dagen med en god frokost og noe jobbing på PC da det var noe tid før avgang til Banyan. Avgang 12:00 og teetime rundt 13:30. Om noen forsinkelser på banen kan det bli mørkt før vi er inne igjen. Denne gangen kom minibussen en halv time for tidlig og stoppet utenfor gate 2 hvor jeg bor. Siden ingen synes å vente på bilen gikk jeg bort og spurte. Jo, han skulle kjøre til Banyan. Da var det bare å få med seg golfbagen og beatybagen og innom Jan og Tove og Bjørn. Siden bilen var tidlig guided jeg han opp til Jan Ove direkte. Etterhvert var vi alle ombord og ferden gikk nå videre til Hyatt hotel og plukke opp Tor og Willy. Arne har hus i 112? og kjørte selv da det er samme tverrgaten som går til Banyan.

Skoene har gjort en kjempejobb i mange år
Selve spillet var i dag varierende og det gjorde ikke saken bedre at på flere av hullene var det kraftig sidevind. Banyan er kjent for sine ondulerte og raske greener some er en vanskelig kombinasjon. Det ble derfor ganske mange 3-putter noe som sjeldent bør forekomme. Etter halvgått runde, det vil si vi var på hull 10, måtte jeg rive av sålen på høyre sko og fortsette vandringen uten såle. Limet som holder sålen på plass har takket for seg. Det var ingen god opplevelse og den skoen uten såle var overraskende glatt!

Nå var det definitivt slutt
 Men, skoen uten såle holdt ut i ni hull. I morgen blir det å kjøpe noen nye. Det gjorde jeg i fjor for allerede da var deler av sålen løs, men de ligger igjen i Norge da jeg tok de med for å spare de for å ligge i varmen her. Hva hjelper det når en glemmer å ta de med tilbake.

Resultatet ble 51 + 56 = 107. Ikke noe å skryte av med flere av hullene på mer enn 2 x par. Det dukket opp to par på de første ni. Ellers som nevnt, var det ikke mye å skryte av.

Det er ikke uvanlig at sålene løsner på golfbanen når en går mye. Men heldigvis for meg er det første gangen.

Vel inne på restauranten etter runden var det ikke noen som kunne varte opp med noe storspill. Vi var så mange at vi gikk ut i to grupper. Den caddyen jeg hadde ble etterhvert veldig slitsom da hun hele tiden prøved å fortelle meg puttelinjer og hvor jeg skulle plassere innspillene på greenen. Dette ønsker jeg å lære selv og ga tidlig beskjed om det, uten at det gjorde noen forskjell.

Høydeforskjellen var merkbar når jeg gikk
Vi kom inn før det ble mørkt da det gikk greit uten forsinkelser på banen. Det forsvant noen baller, kanskje 4 stykker forsvant.

Etter at vi var hjemme igjen var det mørkt. Det var noe uvanlig å kjøre hjem i mørket etter en golfrunde! Deretter ble det en tur på Yellow for middag og se Hver gang vi møtes via PC og TV som skjerm. Artig å høre igjen Inger Lises fru Johnsen i ny drakt utført av en hiphoper..

Nærmere midnatt ble det senga.