torsdag 19. februar 2015

Torsdag 19. februar

I dag er det ikke noe spesielt som er avtalt. Ble frokost fra 10 i dag. Er jo på ferie da.. Mens vi spiste frokost dukket Toey opp og rengjorde bassenget. Det virker som han gjør jobben selv nå. Tidligere hadde han en poolboy.

Klokken 12 var det tid for massasje for Inger. Scootret opp..

Deretter ble det mer jobbing og bloggskriving og må se om jeg får flyttet kameraet ved hjelp av denne PC. Min egen ga opp å vise noe på skjermen noe som gjør den lite flyttbar der den står med gamleTVen på en stol som monitor.
Pymtet til kinesisk nyttår

Deretter ble det en tur til Market Village for innkjøp av mat. Deretter kjørte jeg til finnen som driver en proshop ved den gamle busstasjonen. Der kjøpte jeg meg nye golfsko og 10 brukte pro V1. Det viste seg at je betalte for 10 og fikk 9. Neste gang skal je plukke selv! Inger var på en eller annen masasjegreier i hovedgata.

Market Village er fortsatt pyntet til kinesisk nyttår.
Pyntet Market Village

Typisk kinesisk drage
Den massasjegreia tok noe tid slik at jeg kjørte hjem og fant på noe å gjøre i mellomtiden.

Deretter kjørte jeg og hentet Inger etter vi kjøpte de matvarene vi i utgangspunktet skulle kjøpe.

Når en går og kikker rundt ser en fort viljen thai har til å pynte og skape stemning. Det er alltid noe å se på, noe nytt.


Ute på plassen, en plass en sjelden bruker lengre når en kjører scooter. Da entrer vi Market Village fra baksiden og parkerer i kjelleren. Det samme når vi forlater området, blir det via bakveien.

Etter turen ble det å male mer gjerde. Nå står igjen fremsiden på den seksjonen jeg er ferdig med. Da står det igjen en seksjon som må gjøres ferdig neste gang.

Drage symbol
Pynting kinesisk nyttår
Himself


Til og med en gammel telefonboks
Pynting kinesisk nyttår





Vi måtte innom Villa market for ingredienser til taco vi skal lage hjemme i kveld. Ikke noe billig det. Det kom på over 750 baht! Om en spiser noe veldig dyrt ute kan det komme over 300 baht til sammenligning.

Når det er sagt smakte det fortreffelig!!
Deretter så vi på program som er tilgjengelig på NRK og som kan sees utenfor landets grenser.

Det ble en tidlig kveld. Må være opplagt til golfen i morgen.