mandag 27. februar 2017

Mandag 27. februar

I dag ble det litt senere start på dagen enn vanlig. Dette fordi det var 10 års-feiring av B Boat som er eierselskapet for hele Bann Norway 2. På bilde (2) er det styreformann Ove Fasting som orienterer om historien fra begynnelsen i 2006 og frem til i dag.

10 års feiring av B Boat (1)
Det var en fint arrangement hvor en gris ble grillet og andre retter fra Yellow House, siden det var personer derfra som kom med maten.


10 års feiring av B Boat (2)

Før jeg fikk begynne på frokosten strømmet det på med arbeidere. Toey kom og med han en pickup med arbeidere som skal fikse gjestetoalettet og slisse ned et rør fra utedelen på aircondition-uniten fra gjesteværelse 3. Det røret som ligger under flisene er helt tett, noe som fører til at vannet som produseres i innedelen ikke får noe annet utløp enn å renne inn i rommet. I løpet av en natt blir det ganske mye vann på gulvet!
Her er gutta igang (3)

 I tillegg dukket Lech opp for å sjekke at vannet i vanntanken har falt nok til at han kan bytte nivåbryteren som stenger for vannet når tanken er full.

Toalettet på plass (4)
Toalettet måtte flyttes lengre bak og til høyre for at rørene skulle møtes og mansjetten skulle ha noen betydning. Opprinnelig var det ikke samsvar mellom utgående på toalettet og røret i gulvet som går til tanken. I følge Toey bør vi vente til sementen og alt har herdet seg. Den nye plasseringen kan virke noe usymmetrisk, men slik blir det da det er viktigere at det virker enn at det estetisk ikke er helt rett plassert.

Vanntanken (5)
Det var minket med vann og jeg kan skimte selve kulen på nivåbryteren om jeg bøyer meg ned og kikker under kanten. Om det er nok vet jeg ikke. Han kommer stadig og sjekker, for han vil ha det gjort snarest mulig.Når jeg ser på selve lokket over tanken, som er laget i betong og kledd med flis, har det falt av noen biter på siden som blir vanskelig å fikse uten å måtte lage et nytt lokk. Jeg ser under lokket at også armeringen er synlig, noe som ikke er bra uansett. Kanskje finnes det en ferdig løsning som kan kjøpes?

Lyslisten som jeg erstattet lysrøret med (6)
Nå har Lech skiftet nivåbryter og ny blå slangen på plass.
Den nye blå slangen på
plass (7)
Skiftet vannkran ved pumpehuset (7) da den drypper. Det er forklaringen på at det alltid er vått på flisene der. Nå begynner det å tørke opp.

Lysrør og drossel ble fjernet (8)
Skiftet også ut det runde lysrøret i boden med en løsning med LED. Lysstyrke 1800 lm og effektforbruk på bare 18 W.

Slik ble det med LED (9)
Takhøyden i boden passet med bra da jeg slipper å stå på noe for å nå opp. Det er verre med de andre tilsvarende lampene jeg har 4 av i tillegg. Der er høyden nærmere 3 meter.

Venter fortsatt på bassenggjengen som skulle skifte de manuelle ventilene i ettermiddag.