torsdag 13. juli 2017

Torsdag 13. juli

I dag var det nesten svalt i rommet da jeg våknet. Det kan være det har vært kjøligere i natt, noe som betyr ned mot 28 grader.

1. En standard mignong 25 W glødepærer
På kjøkkenet ventet en større oppvask etter middagen i går ettermiddag. Det gikk unna og jeg sjekket også hvilke pærer som sitter i ventilatoren, da den blir veldig varm når lyset står på. Der er to mignong glødepærer på 25 W (1).

2, Ett av filtrene i ventilatoren.
For å komme til måtte de to filtrene ned. Det resulterte i at den ene låsingen ga opp da plastikken sprakk (2). Da måtte jeg frem med drillen og borte to hulle slik at jeg mekanisk fikk de til å sitte sammen. Flaksen var at jeg hadde M4 liggende i riktig lengde og tilhørende mutter.

Deretter var det en tur til Sao Paulo hospital for å få to legeattester. En for motorsykkel og en for bil. Det kostet den nette sum at 570 Baht! Det koster å være farang i Thailand. Den første gangen tok jeg legeattesten på sykehuset i Pranburi og da kostet det 60 Baht.. de ser sjelden en faragn og behandler alle likt. Det vil si, denne gangen ble fargesynet testet. Forrige gang telte de meg til en person.

Lunsjen spiste vi hjemme og middagen tok vi på Yellow House.. der er det romslig for tiden.

Deretter Fast and Furious 2 på hjemmekinoen. En heftig opplevelse i sourround!

Da ble det natt og atter en varm natt venter..