torsdag 12. februar 2015

Torsdag 12. februar

Dagen i dag begynte veldig tidlig, kvart over 6 for å være mer presis. I dag ble det spill på Lake View med Frank. En hedersrunde for Frank som reiser hjem i morgen tidlig. Det er kjekt å komme tilbake til hjemmeklubben her i Hua Hin. 



Soloppgang i øst. Bak huset.
Fairwayene var også denne gangen tørre men med god flyt i trafikken med relativt mange spillere. Siden vi hadde avgang 0745 var vi ferdig før klokken 1230. Da var det en herlig dusj.. det vil si i kaldt vann og nesten i mørke. Varmtvannet virket ikke i den dusjen jeg valgte og lyset var heller ikke slått på. Dårlige tider?



Vel hjemme var det å få i seg lunsj på Yellow og forberede seg på videre malingsarbeidet. På Yellow var også Frank og Inger for lunsj.

Merkbar forskjell
 Etter dagens økt er ytterligere et stykke ferdig. Når en ståt sånn og maler. Det vil si pusler med en liten pensel i alle retninger for å komme til, går tiden fort.

Når jeg kikker meg tilbake mot huset er det vakkert skue i sein solnedgang. 



I solnedgang
Da var malingsøkten over og penselen går i en plastpose med vann som jeg lukker øverst. Da er penselen klar til bruk neste gang. Peter var kommet til Hua Hin og vi scootret inn til sentrum og besøkte han på City Beach.

Dertter ble det film og natta.