fredag 29. juli 2016

Fredag 29. juli

I dag ble det tidlig start på dagen. Var i dusjen rundt 0645. Deretter ble det frokost og smoothie og toastet sandwich til å ha med på banen. Avreise 0815 med kurs for Lake View. Vi kjørte i to biler da det var noe usikkert om vi fikk plass til 4 golfbager. Det var Erling (bor i huset til Jan), Arne, Charles og meg. Det var en fin dag på banen og litt overskyet. Det endte med 50 + 49. De katastrofehullene sørget for det. Det ble en liten stopp i restauranten på Lake View og da snakket vi om å dra opp til nasjonalparken og spille en runde på søndag på den banen som skjuler seg der. Der har 3 av oss vært før og det var en fin opplevelse.

Booket tid på mandag igjen på Lake View. Teetime 0900.

Jeg ringte Toey for å fortelle at kondensvannet kommer inn i rommet på begge ACene på gjesterommene. Han lovte å se på det, men i kveld har han fortsatt ikke dukket opp. Jeg tror at avløpsrøret er tett.

Porsjonskafe
Vel hjemme ble det en tur til Makro for å kjøpe inn mat i større mengde. Vi oppdaget også at bensintanken på bilen, selv når tom tank lampen lyser, ikke kan fylle for mer enn i underkant av 800 Baht. Ikke store greiene med andre ord, men den bruker heller ikke mye.. Har god erfaring med porsjonskafe. Den holder seg lenge.

Når vi var hjemme igjen var det tid for å sette igang taco-prosessen. Det vil si Inger sørger for det og vi andre prøver å være hyggelig og spise opp maten vår.