onsdag 9. juli 2014

Onsdag 9. juli

I dag ble det seint før loddrett posisjon ble inntatt. Vekkerklokker og annet som minner om hverdagen var bevisst slått av. Etter hvert ble det å komme seg i dusjen og begynne på den nye dagen. Frokost ute med speilegg, bacon, grovbrød og smoothie laget av innkjøpt frukt.. og kaffi naturligvis. I dag ble det Inger som ordnet frokosten.

Etter frokosten oppdaget vi at varmvannet ikke var på vår side i kjøkkenvasken. Varmeelementene nektet å slå seg på. Det blir et nytt prosjekt, dette må virke.

Så var det å se nærmere på utelysene som var løsnet fra veggen. Her må det lages en brakett for å få festet de til søylene igjen. Det ble laget en skisse og rett opp til nærmeste smed. Smeden takket etter hvert høflig nei til å lage festebraketter til utelampene. Må se om det finnes noen andre som kan tenke seg oppdraget. Det ideelle ville vært å programmert en laserbrenner som hadde laget dette på et øyeblikk, i rustfritt stål. Men det forventer jeg ikke å finne her.

Gradestokk Ålesund
Men det nye termometeret "Gradstokk Ålesund" er kommet opp. Det ble plassert bak en søyle for å unngå direkte sollys."E får dånedimpen" står det ved omlag 30 grader.. hehe.


Det neste er å se på selve porten og hjulene. Den gikk veldig tung nå. Må nok demontere hjulene og grease. Sikkert ikke noen enkel affære etter så mange år i sol og regn. Min største fastnøkkel er 16, mutrene måtte være 17 eller 18. Men, CRC er tingen. Nå går alt så mye bedre, porten altså.

Lunsjen laget vi hjemme og det var som vanlig veldig godt.

Middagen tok vi på Yellow og i dag opplevde vi å være de eneste gjestene. Det var også stille rundt bordet, alle spiste med stor ro og innlevelse..

På vei til Yellow startet innbruddsalarmen hos Per A. Det vil si, alarmlyden har jeg hørt tidligere i dag også. Den kom og gikk med en forferdelig skjærende lyd. Det samme skjedde når vi kom tilbake. Jeg kontaktet derfor Per og sendte melding til Toey. Gikk forresten innom med lommelykt for å se om alt var ok, og det var det.


Avslutningen ble film hjemme og det ble etter hvert stille, også utenfor huset. Noe som kan tyde på at Toey har vært og koblet ut alarmen.

Da er denne kvelden slutt med noen golfinnslag på TV.