lørdag 11. juli 2015

Lørdag 11. juli

1. Temp i skyggen 16:16
I dag ble det en treg start på dagen. Odin vekte oss da klokken var over 10. Frokosten med den kalde smoothien er en herlig start på dagen sammen med speilegg og bacon.

Nå må jeg få ferdig programmet for samlingen til høsten. Hotellet etterspør program og deltakerliste, siden de som styrer med konferanser straks drar på ferie. Det ble jobbing med programmet og regner med noen timer til og programmet vil være klart. Jeg har også morgendagen å gjøre det ferdig på og det burde gå bra.


2. En stor kopp med litt kaffi
Det ble lunsj på Yellow og deretter en biltur til Market Village. Der ble det mer kaffe og kaker. Kaffekoppen var stor og innholdet lite. Dette med kaffi kan de ikke slik vi er vant til det (2). Deretter dro vi en tur til Grandmarkedet da de åpnet rundt 1800. 

Grandmarkedet er et åpent marked som i hovedsak har rimelige klær, smykker klokker osv. Filmer var det ikke mulig å finne denne gangen. Det er ikke stort og en rekker alle teltene på en time eller to. Siden jeg har vært her mange ganger før benyttet jeg muligheten til å legge igjen 20 baht for en 0,33 Cola med isbiter (3). Noen ganger finner en uventede saker liggende for salg (4). Denne "artikkelen" var høyst levende og etter noen spark fra sikkert en skrekkelig drøm, ramlet hele kassen på gulvet og innholdet lå spredd utover bakken med unntak av den ene artikkelen som stakk i taren.


4. Ikke alt er tilsalgs på et
marked!
3. Cola med isbiter smaker
Noen klær ble kjøpt. Deretter ble det rett tilbake til Yellow for middag. Før vi var hjemme igjen var klokken godt over 21.

Sjekket temperaturen halvti på kvelden og den viste over 31 grader Celsius, det var overraskende høyt så seint på kvelden (6)!









5. Utsikt fra Cafeen


6. Avlest 21:30