onsdag 11. februar 2015

Onsdag 11. februar

I dag oppe før 9 uten at det var nødvendig, ikke verst! Mannen til vaskehjelpen er i full gang med rengjøringen ute på plassen. Det er en svalere morgen enn vanlig, bare 26 grader. Etter en god frokost er det å sette seg ned med PC i skyggen i lett antrekk og skrive på oppgaven. Om noe mer enn 4 timer våkner det til liv i Norge og da kommer det vel noe epost som krever oppmerksomhet.



Vaskehjelpen i full gang med spyleslangen
Det våkner til liv rundt i nabolaget, praten går livlig for seg. Denne gangen er de fleste husene bemannet. Det er bare et fåtall som fortsatt er uten lys på kvelden. Nå kjenner jeg arbeidslysten siger på, altså lysten til å skrape/børste bort rust og gjøre klar for mer maling av smijerngjerdet. Det er to felt som fortsatt står igjen. På bildet til høyre viser porten med ny maling.
Da var 2/8 av malingen ferdig. Når klokken nærmer seg 18 lokal tid, begynner lyset å forvinne. Den beste malingstiden er fra ca. halvfem til lyset dimmes. 

Min bærbare PC valgte å ikke la skjermen virke lengre. Det måtte spesialløsning til den gamle TVen som monitor. Noe upraktisk, men virker som nødløsning.