lørdag 22. juli 2017

Lørdag 22. juli

1. Utedelen til ACen
I da våknet vi til blå himmel. Etter frokost dukket også AC-folk opp, og de hadde med et nytt elektronikkort. Nå var det håp. Men de skulle tette kortet slik at ingen gekko kom til. Det var ikke gjort og de ble sure og dro igjen uten å gjøre noen ting. Da ringte jeg Toey og han fikk de tilbake og forklarte at Mitsubishi ikke hadde lovt å tette kortet.

2. Inverterkortet
Det var tett mente de, selv om det var funnet en gekko på elektronikkortet (3) som de mente hadde ødelagt inverterkortet.

Etter flere timer tid sliter de fortsatt med å få ACen til å virke. Kanskje var inverterkortet ok og at det er andre problemer?

Denne AC ble montert høsten 2015 og er derfor mindre enn 2 år gammel. Der var ett hull som muligens er et problem når det gjelder tilgang for gekko. Det ble nå tapet igjen. Nå stakk de for å spise mat og vil komme tilbake å fortsette feilsøkingen håper jeg. Kanskje er det andre ting som er problemet.
3. Inverterkortet

Nå er det tid for lunsj hjemme. Og jeg må montere opp igjen den spoten jeg tok ned ute på patioen da det ikke finnes en spot med LED som er dimbar.

Vi er ferdig med lunsjen her og fortsatt ingen å se og klokka er over 15:00.

4. Utedelen med alt på plass
Ringte Toey og fortalte at de ikke var kommet tilbake. Toey ringte rundt og det endte opp med at noen fra Mitsubishi skal komme i morgen søndag tidlig 10:00 for å finne ut hva som er problemet og hva som må gjøres. Det sitter et kort i innedelen også, kanskje det også må skiftes. Det kan koste omlag 2000 Baht i tillegg til inverterkortet på 6000 Baht.

5. Nattmarked
Deretter ble det en tur til byen og betale Naeng de 300 Baht jeg skylder henne for turen fra flyplassen i minivan som denne gang kostet 2800 Baht. Videre spiste vi middag hos svensken og barna fikk oppleve nattlivet i Hua Hin. Til slutt nattmarkedet som er en selsom opplevelse med mye folk og ingenting å se på ;-)


Hjemme noe over 22 og fikk med meg sendingen fra dag 3 the Open.