søndag 22. juli 2018

Søndag 22. juli

I dag prøvde vi å sove til 08:30, men det gikk ikke da vi våknet før klokken ringte. Det ble en god frokost med kald smoothie. Like etter vi var ferdig med frokosten dukket også en arbeider opp i dag. Det var slukene og betongpussearbeid som stod for tur. Fra 09:00 sender de høydepunktene fra the Open fra i går. Det er 6 timer i forskjell og det ble tidlig i seng, så nå blir jeg oppdatert på gårsdagens hendinger.
1. Ferdige kumløsning

Det synes som det er ferdige betongkummer som skulle vært satt inn da de bygde i sin tid (1). Da ville en hatt mye bedre kontroll på alle rør i bakken og vannets vei. Fortsatt ikke helt ferdig med taket (2). Antar de må bli ferdig en av de første dagene nå. 
2. Status carport tak
Siden det er den avsluttende runden for the Open 2018, er det viktig å få med seg hva som skjer via TV. Det er ikke alltid det er like spennende og da er det nok å bruke tiden på (3). 

Det ble en hyggelig middag på patioen med hyggelige gjester (4).
3. Spennende?
4. Middag ute
I morgen blir det golf på Sea Pine med tee time 09:20. Det er bare å komme seg i seng og konstatere at det er mange i år som kan vinne the Open. Veldig tett race!