lørdag 16. juli 2016

Lørdag 16. juli

I dag ble det nesten en normal start på dagen, etter noen alvorsord fra Inger! Vi må komme i rute og stå opp til frokost, slik er det bare.

Etter den sene frokosten, hvor vi alle fire spiste sammen, var det tid for vann og utforskning av det nye waterland. Etter å ha satt de av, dro jeg og ordnet fjernkontroll til den ene AC-en som hadde gitt seg. På Big Chiang har de det meste og ganske riktig en ikke original fjernkontroll ble kjøpt for 350 Baht. Sjekket også køysenger der, de hadde bare en type med samme bredde oppe og nede. Den de hadde kostet 12 000 Baht. Her må sjekkes ytterligere med andre møbelbutikker. Hjemme ble det å teste fjernkontrollen som virket nesten som den gamle. Deretter ble det å lage noe omelett og skrive mer på bloggen. Antar "vannnymfene" ikke får nok før det er nærmere stengetid, og det tror jeg er 9 på kvelden, altså etter det har blitt mørkt. I løpet av økten her på pation kom det et styrtregn og deretter var det over og solen kom delvis tilbake. Prisen for å komme inn synes jeg er drøy, 1000 Baht pr. stk. Ikke noe en gjør ofte dette.
Et lite regnskyll
Fikk forøvrig fjernkontrollen til bassenglysene med Toey i går. Siden de ikke var koblet til, koblet jeg like godt lampene på plass og testet fjernkontrollen. Dette virker bra! Men, under styrtregnet forsvant strømmen et øyeblikk og begge lampene slo seg automatisk på. Her må nok inn en mekanisk bryter som gjør det mulig å slå av fysisk spenningen til kontrollenheten. Må se om det er mulig å benytte en av bryterne som allerede er montert for de gamle lysene.

Nå er klokken 17:15 og ingen melding om henting foreløpig. Da benytter jeg tiden til å slappe av på patioen i skyggen i en behagelig temperatur..

Etter henting på Waterland var jeg innom true på Market Village og fikk aktivert satelittkortet. Deretter Yellow house for middag. Jeg hadde en herlig pizza og alt gikk ned! Deretter hjem og se på British Open. Nest siste dag..

Og ut å teste lyset i bassenget. Egen fjernkontroll gir mange muligheter.. Her med blå farge.
Blått lys i bassenget

  Her er et videopptak som viser automatisk skifte mellom blått og rødt lys.