lørdag 3. august 2013

Lørdag 3. august

I dag er det Iduns bursdag, noe hele dagen bar preg av. Hun er 13 år må vite! Til frokost kom bløtkaken frem med navn på toppen

Etter frokosten ble det rett til gokartbanen som var ett av ønskene
Det er 2. gangen nå..

Deretter ble det å finne en skredder som kan levere i tide til riktig pris. Det begynner å nærme seg fort slutten her for denne gang. Det fant vi og samme kveld klokken 19 må Odin møte opp for kontroll av jakke.

Etter gokarten spiste vi lunsj på den nye restauranten som er plassert der gamle Oy-restaurant var.
Illustrative skilt!
Da var det bare en spasertur bort til den tidligere ubemannede jernbaneovergangen for å knipse noen bilder. Nå er det plassert noen personer som manuelt trekker frem noen bukker på veien når toget kommer.
Venting




Ikke sving til venstre!
Et annet skilt der kan skape forvirring: "No left drive" betyr ikke at Thailand har begynt med høyrekjøring! Det betyr at biler ikke kan svinge til venstre da den veien er enveiskjørt den motsatte veien.

Jentene spaserte for å finne et sted hvor bursdagsbarnet skulle få pleie. Den pleien tok tid og vi guttene dro på Market Village for å kjøpe gave og parkere bilen i 1,5 etasje. Noe snål etasjemerking. Noen sparepærer til utelysene ble også kjøpt inn. Etter vi kom hjem ble det skifting av pærer og venting. Når klokken nærmet seg 18:30 begynte vi å kjøre nedover. Det endte med at Idun ble igjen alene og fikk pleie mens mor ble med oss til skredder. Der var det naturlig nok ingen parkeringsmulighet, men på thai vis parkerte vi i gata. Jeg ventet i bilen og håpet Politiet ikke kom. Alt gikk heldigvis bra.

Yellow House hadde dekket til
Bursdagsbarnet
Deretter ble det å dra rett hjem for å skifte og opp til Yellow House for middag og mer feiring. Der var bordet vårt dekt med ballonger og rundt omkring i lokalet. Det ble spilt bursdagssangen når Idun kom inn.

Deretter hjem og videre med tuk-tuk til Sky-bar på Hilton hotell for å nyte utsikten fra 17 etasje.
Bursdagsbarnet i tuk-tuken
Jeg må gjøre det klart at drinkene er alkoholfrie.
På Sky-bar Hilton