søndag 11. februar 2024

Søndag 11. februar

 I dag ventet vi Noo, men det er mandag ho kommer. Snudde sofa oppned og fjernet det sorte trekket under som det faller biter av. Deretter ble det mer jobbing med hoveddøra og den ene er nå oljet. Fant olje og pensel fra i fjor som var helt ok.

Fikk bekreftet fra Jan Ove at det blir golf på tirsdag! Det blir bra.. om ikke Tuk office finner ut at det passer med det forespurte møtet!!

Den boddøren på kjøkken siden, ble også pusset. Den ser noe herjet ut allerede, men et lag med olje vil kunne øke levetiden.

Her er det riktig
Videre er det dette trådløse nettverket. I dag ble det oppdaget at vi ikke har 2,4 GHz nett her! Begge går på 5 GHz!! Det skal dukke opp en servicemann her på mandag. Får se om jeg får kontakt med han.

Ruterskapet
Var innom gulehuset på fellesområdet hvor ruter er plassert. Slo av og på spenningen i dag morges og nå kan alle logge seg på igjen da DOCH-server har begynt å gi ut IP-adresser igjen.

Det var etter en runde i gata at jeg oppdaget at vi faktisk ikke hadde noen 2,4 GHz nett! Begge går på 5 GHz!


Skifte av veggboks
Nyoljet
Deretter ble det å fikse stikkontakter. De løsner da det er en veldig dårlig og svak løsning som gir etter når en trekker ut pluggen. Det betyr å mure den nye veggboksen på plass igjen. En ordentlig drittjobb! 


Døren ble oljet se resultat her.