søndag 4. august 2013

Søndag 4. august

Nå har vi begynt å tenke på returen og planlegger deretter. Det ble soling, bading og maling av mur. Nå er den ferdig med ett strøk.
Vannrøret til kranen i muren
Jeg kjenner det irriterer meg at dette røret ikke ligger i muren sånn som det opprinnelig var. De som la flisene skulle sørge for at de trykket røret inn i muren. Men nei, å lage en sånn løsning for å få røret nesten helt inn i muren virker noe merkelig. Røret ble da kuttet satt på et 90 grader bend inn i muren og et nytt 90 grader bend rett opp inne i muren. Men, rørene er tette og kranen virker.

Muren ferdig med ett strøk
Nå er malerarbeidet over for denne gang. Nå skal vi straks dra og sjekke dressen til Odin, levere lånt golfutstyr og fylle på thaitelefonen.

Dressen er hentet og golfbagen levert. Da gjenstår å fylle opp thaitelefonen, det gjør vi i morgen på vei tilbake fra gokartbanen.

Middagen er inntatt og det er antydet tidlig kveld.

Da jeg besøkte Naeng i kveld, nevnte jeg den økende biltrafikken og de manglende parkeringsplasser. Fikk da vite at thaifolk generelt får lettere kreditt i banken og kan kjøpe seg biler og store dyre motorsykler på kreditt. Det forklarer den store trafikkøkningen og parkering av biler langs med alle veier/gater. Noe som gjør soi 88 nesten ufremkommelig med bil. Dette gjelder de fleste gater i sentrum.