fredag 1. august 2014

Fredag 1. august

Strandamør
I dag begynte vi som vanlig med en god frokost ute på patioen. Når vi sitter der og spiser og vi hentet siste pakken med Strandamør fra kjøleskapet, visste vi at ferien begynner på avslutningen. Det var en vemodig tanke, men like fullt, alt har en ende.

Nymalt og gammel farge
Været i dag er et godt malervær og jeg satser på å male ferdig porten på begge sider. Det er ikke vanskelig å se hvor det er nymalt!
Det går heldigvis raskere på utsiden da det i hovedsak bare er den ene siden på alle detaljene som må males fra den siden. De andre 3 sidene blir malt fra innsiden.




Utsnitt av porten

Da klokken nærmet seg 17 var det tid for å avslutte malingen for dagen. Andre oppdrag venter. Hele porten er ferdig på innsiden og halve porten ferdig på utsiden. Bildet oppe til venstre er tatt fra utsiden og en kan se tydelig behovet for ny maling. I morgen blir det ikke maling, da blir det golf litt nord for Cha-am. Det er en bane jeg ikke har spilt på så det blir spennende. Det er også flott av vi blir 4 golfere i bilen.

Det er tid for prøving igjen nede hos skredderen. Denne gangen var det noen småting som må rettes opp. Deretter var det innom Tesco på Market Village for å kjøpe mat. Vel hjemme var det rett til Yellow House for middag. I dag ble det pizza på flere og hele to Singha på meg. Fredagskveld må vite.