mandag 21. juli 2014

Mandag 21. juli

I dag ble en god og tidlig start på dagen. Solen strålte fra en blå himmel. Frokosten ble inntatt på patioen i strålende vær. Black Mountain Water Park står på besøkslisten i dag. Men først en tur innom Tesco på Market Village. Det var tomt for solkrem, noe som er helt nødvendig om en skal oppholde seg lenge i solen.

For mitt vedkommende ble det Black Mountains 9 hulls par 3 bane. Bare noen minutters kjøring fra Water Park. Under er noen bilder fra banen. Gikk banen to ganger og andre gangen ble resultatet vesentlig bedre. Dette er en meget forseggjort bane jeg vil trene mer på.
Stor bunkere
Ta med ekstra baller









Etter lunsjen var det å hente badenymfene og finne veien hjem igjen. Underveis stakk vi innom Chris sitt område. Ingen hjemme, han var i Polen fikk vi vite. Han har jo nettopp giftet seg i Polen.. Et valg som gir noen utfordringer: Polen eller Thailand?


Slange i scooter
Etter bilen var parkert var det å sette seg på scooteren ned til matmarkedet i 88 for å kjøpe frukt. Når jeg satte meg på scooteren oppdaget jeg en slange som lå under vindskjermen! Det var ikke noen god følelse og jeg måtte finne frem en golfkølle for å forsøke å skremme ut slangen. I følge Jeep er dette en liten kvelerslange som kan bli flere meter. Denne var bare i underkant av 80 cm.


Vaskemaskin
Etter hvert kom ting i gjenge igjen og vi fortsatte til markedet, i håp om at det ikke var flere slanger i scooteren. I følge Jeep kan det være mange små slangebabyer og moren er aldri langt unna.. Det ble også en tur innom Big Chang for å sjekke priser på vaskemaskin. Å levere klær til vask har blitt dyrere med årene. En vaskemaskin med en trommel og åpning for å ta inn- og ut klærne på toppen, med vaskeprogram og kaldt vann, er nå under 10 000 baht. Faktisk til under 7 000 baht, men de er ikke aktuelle. Denne det er bilde av her er rett under 12 000 baht. Den stikker hele 70 cm ut fra veggen selv om den er standard 60 cm bred. Plassering enten i boden bak, eller på hovedbadet.

Tilbud hos Big Chang: Kjøp et frys-/kjøleskap til 140 000 baht og få en vaskemaskin gratis på kjøpet!


Eksempel på stillas i henhold til god risikovurdering
Når en kjører, i bil eller på scooter, kan en se at det er mye byggeaktivitet. Husbygging er spennende, spesielt når det blir en del etasjer. Alt vi ser på utsiden er laget av bambusrør!










Middag ble inntatt på Yellow House som vi måtte dele med andre gjester i kveld. Deretter ble det å se golf på TV og skrive blogg.

PS! Firefox krasjet og igjenoppretting førte til tull i html-koden i bloggen. Måtte derfor slette denne og opprette den på nytt i Chrome, noe som virker utmerket.