mandag 3. august 2015

Mandag 3. august

I dag ble det tidlig opp av senga. Var oppe og i dusjen 06:00 for deretter laget meg frokost. Den gode smoothien ble det for tidlig å lage da de som er igjen ikke har noen tanker å stå opp så tidlig.

1. Meg og Charles
Litt over 07:00 rullet jeg ut porten her på Baan Norway II, for en runde golf på Banyan sammen med
Arne Dybvik og Charles. Var veldig i tvil om hvilke vei som var raskest. Valgte til slutt soi 88 og svinget til venstre før en kommer til "thai-boksestadion". Deretter følge skiltene til Floating market i soi 112.

Begge jobber i Singapore og Charles er fra Skottland. Det ble en runde på 46 + 50. Var ikke heldig med puttene, det ble for mange og flere 3-puttere. Det høyeste tallet på et hull var 7 og det fikk jeg på hull 10 hvor jeg traff på tuppen av køllehodet og ballen fløy rett til skogs. Forøvrig er bildet (1) tatt på hull 10 med klubbhuset i bakgrunnen (bildet er tatt av Arne). På første 9 ble det 3 par, på siste 9 ingen. Det synes gjennomgående på de siste rundene med golf at de siste ni er dårligere enn de første ni. Det kan være fysikken som ikke er god nok til en hel runde, selv om jeg ikke kjenner meg sliten. Må prøve å få til noen flere runder på Solnør utover høsten.

Da var det en scootertur til skredderen og sjekket dressen til Odin. Litt for kort i ermene, noe som skal fikses til i morgen ettermiddag da vi skal hente den. Deretter en tur innom Market Village og ta ut litt mer penger for å betale vaskehjelpen som kommer i morgen.

Middagen tok inntok vi på Yellow og Odin spiste en dobbel hamburger! Jeep sa at det var på hennes ordre at den ble doblet. Som ho sa til Odin: "Når mor de ikke er her tar jeg ansvar for at du får i deg nok mat".

Deretter avslapping og sengetid. Klokken 9 i morgen kommer AC-folka og skal bytte ut den gamle på master bedrom.