søndag 8. juli 2018

Søndag 8. juli

I dag en sein start, med god frokost! ;-)
Mange prosjekt på gang. Nå var det å få sjekket PC for min PC forteller at nettet er dårlig, Ingers PC forteller at det er bra. Min mobil forteller at det er dårlig, Ingers telefon forteller at det er bra! Hva skal en trekke ut av denne informasjonen??

1. Feste har røket
Så var det gardinene foran sidevinduene. Fant en løsning som ville løst problemet, men den festet på den siste lamellen ødela den drømmen! Plastikk som er sånn omlag 10 år gammel er ganske sprø.
2. Alt løst

Nå må jeg ut og lete etter en ny løsning.Det ble kjøpt inn en gardinlengde som skal være nok til begge vinduene. Det er en hake ved det, noen som kan må kutte og sy 2 lengder. Planen er å feste de oppe med en gardinwire.
3. Stikkontakt som løsner

Prosjekt stikkontakter som løsner fra veggen (3) ble en ny utfordring.Det viser seg at boksen i betongveggen er opprustet! Den må ut og ny inn. Ikke enkelt når det er en stikkontakt som blir brukt av kjøleskapet og vannvarmeren/vannkjøleren. Må se på dette i morgen. 



Må også finne noen som kan sy gardinene.

Så er det PCen. Den trodde jeg var helt oppdatert, men det er lite sikkert siden jeg har Windows 10. Den programvaren som ble installert for automatisk å sjekke om nye oppdateringer har kommet, virket på Windows 7 og Windows 8. Men altså ikke Windows 10. PCen synes å være lite effektiv og virker sløv.