onsdag 22. februar 2017

Onsdag 22. februar

I dag var det aktivitet utenfor huset før 08:00. Det var poolboy som syntes vannet var for skittent i bassenget og satte igang rengjøring. Selv om han vet at det mest sannsynlig må tappes ned. Det røret som kan ha lekkasje var i bruk for å suge opp skitt fra bunnen. Etter bruk plugget han det igjen. Nå skal det fylles opp til normal høyde. Deretter blir det å teste hvor vannet forsvinner og hvor fort.

Fyller opp bassenget
Det ble å stå opp før 09:00 i dag da Inger har "knøing" med Tvi klokken 10:00. Jeg tok oppvasken og overvåker bassenget fra mitt utested gått innlemmet i skygge.

Når ho er ferdig blir det en scootertur over fjellet og til Biltilsynet for "EU-kontroll" av scooter, samtidig å betale veiavgift for dette året. Oblaten lå og ventet men fikk beskjed om at forsikringen vil gå ut i år. Det ville være klart i ettermiddag. Nå glemte jeg det så jeg reiser en tur og ordner det i morgen.

Forsket på rørlegging i forbindelse med basseng. Jeg har en mistanke om at her er mye som ikke er som det skal være. Jeg må få noen å kontrollere/inspisere rørene for brudd/lekkasje/feilkobling.

Nå en kjapp dusj og ut og spise. Det blir en scootertur til Oy i soi 88. Der smakte de svenske kjøttbollene som alltid fantastisk. Middag for to til 330 Baht er ikke dyrt, og det blir i underkant av 100 NOK.