tirsdag 10. februar 2015

Tirsdag 10. februar

I dag ble det en sein start på dagen. Kanskje fordi det var en urolig natt med noen mygger som ikke var helt ferdig med måltidene sine. Likefullt ble det en god frokost på patioen. Tiden ble satt av til oppgaveskriving med musikk fra Radio Norge via smart-TV og musikkanlegget i stua. En sein lunsj på Yellow..
Trådløst headset med mikrofon/handsfree

Deretter dro vi til Market Village for å leite etter headset. Ett trådløst med mikrofon og et vanlig uten mikrofon. Det dyreste kom på 800 baht og det billigste på 300 baht. Disse ble kjøpt i 3. et. hvor det kryr av salgsboder for mobiler med tilbehør.Vi fant også wireless headset med mic til over 3 000 baht. Det kan være noe forskjell på kvaliteten..




Kafe i 3. et. med marsipan i navnet
Når vi først var der og hadde kjøpt det vi skulle fant vi oss en kafe i 3. et. En med marsipan i navnet. Må beklage det lilla rødskjæret sm er nærmest et varemerke på modell M7. Jeg valgte vafler med ekstra tilbehør. Kaffien ble bestilt sort men ble som forventet ikke laget i en vanlig traktemaskin. Det hele smakte fortreffelig og fruktene var ferske! Det hele tok tid og det var snart tid for dagens middag. I dag skulle vi velge et annet sted enn Yellow..


Varme vafler med noe attåt
Det ble den nye ( 2 måneder) pizza restauranten i enden av soi 94 og veien opp til Toey og soi 88. Det var ingen der da vi kom, det kom ingen mens vi var der og vi møtte ingen da vi dro. Pizzaene smakte fortreffelig selv om prisen var noe høy. Rundt 250 baht for en pizza størrelse 40 cm i diameter og tynn bunn. Brus var rimeligere enn ventet, 20 baht.

Deretter ble det hjem og teste hodetelefonene. Lyden virker bra, og mikrofonen må testes senere. I tillegg ble det litt jobb med noe annonsegreier og mail som måtte besvares. Da var det tid for en ny natts søvn.