mandag 4. mars 2019

Mandag 4. mars

I dag en god start uten noe spesielt å gjøre. Bortsett fra noe telefongreier og bankgreier. Den kalde smoothien smakte godt også i dag. 

Scootret Inger til massasje hos Tvi rundt 11.

Deretter har jeg ryddet på benken under TV. Fjernet satelittmottaker blant annet. Det minner meg også om å få skiftet den skjøteledningen som ligger der til en med bedre fjærtrykk for bedre kontakt. Kvaliteten er elendig på elektriske produkter her er elendig!

Så langt har IPTV-boksen fungert tilfredsstillende uten unormale stopp/heng.

Da er Internett betalt for ett nytt år, det kostet omlag 6 900 Baht også i år. Vi var også innom AIS, hvor thaitelefonene har abonnement. Der fikk vi vite at enten må en betale minimum 199 Baht hver måned, eller betale 20 Baht for hver måned frem til expiry date. Expiry date flytter seg frem for hver 20 Baht som blir betalt.  Dette er viktig for etter denne datoen mister en nummeret! I tillegg må en ha høy nok balanse til å bruke telefonen. Dette kan nå gjøres via Internett/egen app på telefonen. Vi valgte å fortsette med denne løsningen hvor en betaler 20 Baht hver måned for å flytte expiry date frem i tid, som maksimum kan være ett år frem i tid.

For å opprette en konto nummer to i banken må en bringe med pass og blåbok til banken når en har egen bolig/boadresse i Thailand. Alternativt ett-års visa og pass.

Nå hjem og slappe av.