lørdag 21. februar 2015

Lørdag 21. februar

Nessegutten i gang med malingen
I dag er siste dagen før snuten må vendes hjemover igjen. Det ble derfor en litt sein men god frokost, og litt mer kaffi. God frokost er viktig for starten på dagen. Etterhvert ble det tid for å avslutte den malingsøkten og den seksjonen av gjerdet jeg startet på denne gangen. Nå gjenstår bare en seksjon av gjerdet.

Det må også en runde med
rengjøring og maling av mur
Deretter ble det scootertur til sentrum, nattmarkedet og Market Village for å kjøpe inn siste rester av gaver til barn og barnebarn. Utenfor hovedinngangen ble det feiret kinesisk nyttår. Det var et støynivå langt over 80 dB når cymbalene ble slått sammen og trommene spilte for fullt. Vi så "ormen" gå inn på Mix & Match og da må de gi penger. Ikke mye nødvendivis, men noe. Dette og det andre tar sin tid og vi måtte for sikkerhetsskyld ringe Jeep for å sjekke om Yellow fortsatt var åpent rundt 9 på kvelden da vi ventet å være tilbake. Det ble derfor senere middag enn vanlig i kveld og resten av gjengen satt også der. Til og med Claus med sine venner var der og feiret etter en spillturnering basert på terninger, en slags Yatzy?. Det ble tatt farvell og Jeep mente vi nettopp var kommet..


Hjemme igjen måtte scooteren settes i hvilemodus. Det gjør jeg ved at jeg kobler fra batteriet og legger noe mellom låsingen av setet. Deretter ble den trillet på plass og trekket dratt over. Vaskemaskinen gikk til siste stund og da var det å koble den fra og dra over trekket også på den. Solsengene stablet over hverandre og madrassene plassert i boden. Den ene døren ble låst fra innsiden den andre har jeg nøkkel til. Da var boden klar. Deretter var det å tømme kofferten for klær slik at neste gang kan jeg reise med minimum av bagasje.

Det ble ikke tidlig kveld selv om vi må opp 05:00 neste morgen. Bil er bestilt til 06:30.