lørdag 28. januar 2023

Lørdag 28. januar 2023

 I dag ble det en normal start på dagen og en god frokost med kald smoothie! Veldig bra start på dagen. Etter 11 fikk jeg besøk av valgkomiteen som må få alle personer i styret på plass. Deretter kjørte vi til Market Village, med pass, for å få kjøpt nye abonnement til den lokale mobilen. Det ble Dtac denne gang. Mest fordi hjemmesiden er letter å bruke fra Norge. Telefonene må hele tiden være lastet med et minimum av beløp. Hvis det skjer mister vi telefonnummeret. Noe som skjedde med være gamle telefonnummer.

Det har vært mye prating om det nye trådløse nettet. Mange er fornøyd og det er bra. Den som har dårligst dekning er her. Avstanden til antennene er sikkert over 30 meter. I følge noen forum på nett, bør ikke avstanden være over 10 m!

Det ble lunsj på Burger King og nytt toalettlokk ble kjøpt inn. Den siste røret på bad 2 ble skiftet til LED 35 W. Nå er det flomlys på begge badene!

Deretter ble det å levere tilbake gardintrappen til Charles, og hjelpe Frank med en skriver. Deretter mat på Yellow.. en rolig kveld hjemme uten TV og dårlig internett!