fredag 6. februar 2015

Fredag 6. februar

Oppdatering av blogg
Turen startet med Flybussavgang fra Moa 4:40 i natt. Ikke spesielt gunstig tidspunkt, men når flyet går 06:30 er det ikke flere forsvarlige valg. Nå sitter vi i en lounge på Amsterdam Schipol og nyter ventetiden frem til 17:35.. Tiden blir benyttet til blant annet å skrive en justert innledning til min oppgave, svare på epost og følge opp gårsdagens eposter som jeg ikke rakk å få gjort i går da dagen bestod veldig mye av konferanse og reising.Bildet til høyre er forøvrig tatt av Inger Slinning som også har rettighetene til bildet. ;-)

Lørdag 7. februar

En godt slitt jumbojet
Vel fremme på Suwarnabhumi airport i Bangkok, var ikke den bestilte bilen å se. Sjåføren står inne i ankomsthallen med et skilt med navnet på. Etter en telefon til vår kontakt, som jeg også bestilte bilen fra, dukket det plutselig opp et skilt med mitt navn. Vel ute av ankomsthallen skulle vi vente og sjåføren skulle hente bilen. Etter hvert dukket det opp en minivan! Det var noe overkill, vi var bare to voksne personer. Turen gikk greit men å sitte i en minivan blir noe humpete ved litt dårlig vei, da fjærene er designet for full last.. 14 personer. Det ble også en lengre tur da sjåføren valgte å kjøre i retning mot Bangkok og den gamle flyplassen, for etter hvert å svinge over i vei 35 og deretter vei 4. Fremme i Hua Hin valgte sjåføren soi 94 som er et riktig valg fra hovedveien. Deretter måtte jeg guide han frem. Pris 2200 baht. For en personbil er det normalt rundt 2000 baht.

Et sted å nyte..
 Vel fremme var alt ok. Vannet virket og bassenget virket reint og vedlikeholdt.
Internett virket også, sånn for det meste. Deretter var det å få frem scooteren for å kjøpe inn mat. Ingen vaskehjelp hadde vært der på en stund. Patioen og uteplassen var rimelig nedstøvet og kjøleskapet var ikke satt på. Vaskehjelpen hadde fått SMS for en uke siden, om ho ikke har nytt nummer da. Middag 2000 på Yellow. Der var det mange kjente, og ikke minst Willy og Tor & Co som kom på samme flyet og skal reise hjem igjen på samme flyet som oss. Med smart_TV ble det å se på Nytt på Nytt, noe som gikk bra med bare ett midlertidig avbrudd omlag midt i. Deretter senga.