mandag 28. juli 2014

Mandag 28. juli

I dag var dagen for hjemmetjeneste. Oppe i normal ferietid og fikke frokosten på plass. Frokosten er en fantastisk start på dagen. Dagen begynte med noen mørke skyer jeg håpet ville gå rundt, men etter hvert ble det klart at det håpet brast. Ikke store mengder regn, men passe til at flisene ute og gjerdet ble våt.

Rengjøring av basseng
Før regnet kom var poolgutten innom for å rengjøre og fylle etter bassenget med vann. I denne varmen fordampes det en del vann. Da hadde vi også besøk av Charles som var ute på en av sine runder i området. Etter at regnet tok slutt og det ble tørt igjen, var det å finne frem tinner og tynne ut malingen og klargjøre for en ny malingsrunde. Om en ser godt etter på bildet av porten, kan en se det nymalte.

Porten som skal males
Deretter var det å sette igang med malingen. Hoppet over lunsjen i håp om at hele porten kunne bli ferdig. Men den gang ei. Halve porten ble ferdig og da ble det en tur til Grand-markedet som var planlagt. På grunn av elendige parkeringsmuligheter i det området, parkerte jeg bilen i parkeringen til Market Village.

Oversiktsbilde fra porten
Da vi gikk igjennom Market Village var det mange fristelser på veien. Spesielt kiosken hvor en kan kjøpe ulike småkaker, spesielt donuts dandert med ulike varianter av sjokolade eller melis varianter i ulike farger. Deretter spaserte vi til Grand-markedet som tar omlag 10 minutter. Nå har jeg vært flere ganger der og finner ikke noe spennende ved å være der. Gikk derfor til kafeen innerst i området og kjøpte meg en kopp kaffe mens jeg ventet.

Donuts shop
Etter hvert ble det middagstid og det var tid å dra hjem igjen. Men før vi dro tilbake kjøpte vi med noen DVD-filmer til under 80 baht pr. plate. Dette er nok også her et utdøende produkt. Men her kan det ta noe tid da Internett ikke er stabilt. Alle filmer og musikk vil etter hvert bare være tilgjengelig på Internett.

Middag ble det på Yellow House. Vi må bidra så godt vi kan slik at de ikke stenger før vi drar tilbake til Norge.

I morgen blir det en ny runde på Lake View. Muligens må vi kjøre via Black Mountain og Water park slik at resten av gjengen her kan kose seg i vannet, mens jeg og Charles spiller golf. Nå er det slutt på denne dagen.