søndag 14. juli 2019

Søndag 14. juli

I dag en fin start til omlag normal frokosttid rundt 09:30, og alle rundt samlet rundt frokostbordet. Den kalde gode Smoothien er herlig god!
Etter frokost ble det noe jobbing med oppdatering av forelesninger, samt sjekke og svare eposter.

Deretter en scootertur, meg og Inger for å kjøpe inn noe mat til i kveld. Det ble en kort tur da det var noe feil med balansen på scooteren. Ved nærmere kontroll ble det etter hvert oppdaget at bakhjulet hadde flatt dekk! Retur tilbake og "fyre igang" bilen. Det var noen ingredienser som måtte kjøpes og Market Village er åpent hele uka, inklusiv søndag. Søndag er typisk en dag alle skal på Market Village. De store parkeringsplassene i hver etasje var nesten fulle! Det ble å roe ned å kjøre i sakte kø ut på Phet Kasem Road (hovedveien gjennom Hua Hin) og hjem igjen.

Deretter lunsj på Yellow House og der fikk jeg låne en manuell luftpumpe. Vel hjemme var det fort gjort å pumpe opp nødvendig trykk. Det må være et lite hull. En scootertur for å finne noen som kan fikse bakhjulet. Kjørte til verkstedet vi benyttet sist, ved rundkjøringen og jernbanen i soi 88. Det var åpent men bare et enormt stort beist av en rotte responderte på mitt "Hallo noen hjemme?". Kjørte fort videre nedover i retning innkjøringen til Market Village. Når jeg var nesten igjennom og ikke langt fra soi 94, var det et verksted som var åpent. Han sjekket med såpevann og fant ut at det var ventilen som ikke var helt fast skrudd. Altså ingen hull i dekket. Dette kostet meg hele 20 Baht pluss 10 Baht for en 0,33 Coca Cola (thaivarianten). Selv om såpevannet ble skylt av, var det nummeret før jeg veltet da den spant sideveis idet jeg kjørte derfra. Nå er det ok og pumpen levert tilbake med takk for lånet!.

Vel hjemme var det å fortsette med forelesningen.. og lese noe mer.

Det blir middag hjemme i dag.