mandag 31. juli 2017

Mandag 31. juli

Da har vi begynt på den siste korte uka. Fredag pakker vi sammen. Dagen begynte med strålende blå himmel og sol. Mitt prosjekt for å dempe lyden av poolpumpa var delvis mislykket, men vi er flere som mener at lyden er redusert.

Frem med solsengene og ut i solen. Inger har massasjetime klokken 11. Minstemann sover som vanlig og spesielt nå når han går på medisin for øret.

1. Forklarer og forklarer
Dro ned til frisøren som alltid gjør en grundig jobb og det kostet 100 Baht. Jeg var kunde nummer 1 i dag.. og det er ikke sikkert det blir så mange flere. Stakk innom sveiseren og fikk han til å sveise rista fremfor porten. Den oppgaven tok de med en gang og det kostet 500 Baht. Ba de også gi meg en pris på en løsning over pumpen i pumpehuset for mer permanent lyddemping. Der prøvde jeg, etter alle kunstens regler, å få de til å lage den i aluminium. Det var ikke enkelt å få de til å skjønne hva jeg mente med aluminium. Inger fant frem en bok etter hvert og der kunne de lese det på thai. Da ble det klart at det bare var jern de jobbet med. Denne løsningen måtte de bruke noe tid på før de kom med en løsning og pris.

Damen utenfor inngangen fra parkeringsområdet i  Marked Village 1. et. og inngang nærmest Tesco, kunne oppspores ved hjelp av en vaktmann. De selger forskjellige ting og blant de tingene en paint-sctratch-fixer som jeg nå endelig fikk tak på. Den kostet 180 Baht.

Vel hjemme ble det en enkel lunsj og det er greit siden vi skal ha en stor kjøttmiddag hjemme i kveld.

Etter samtale med Charles som kom i dag, er vi enig om å spille Lake View og iallefall Majestic Creek. Fredag kveld er det ubønnhørlig over for denne gang.

Charles har booket Lake View og noen av de gamle caddyene. Avreise 09:00 i morgen tidlig.

Middagen hjemme var fantastisk!