søndag 26. juli 2015

Søndag 26. juli

I dag ble det en tur på Royal Hua Hin Golf Course, den eldste golfbanen i Thailand visstnok. Det var tournament der, men bare 20 spillere slik at banen var åpen for vanlig spill.

Da jeg ankom fikk jeg problemer med å finne en parkeringsplass for bilen. Tenk det i en periode hvor det normalt er veldig rolig. I dag er det søndag og det var tournament, noe som bidro til å fylle opp parkeringsplassen vil jeg tro. Det er helt klart at spillerne nå er i hovedvekt thaier. De har tydelig fått mer penger mellom hendene, noe som i neste omgang gir prisstigning og alt blir dyrere. Geenfee var på 1100 Baht og jeg glemte å vise medlemsskapet på Lake View.

1. Idun i farta
Gikk forøvrig sammen med en thai og han påpekte at han bare spiller Royal Hua Hin etter at regnperioden har begynt. Dette fordi den mangler vannanlegg. Hjemme igjen rundt 17 og da var vi klar til å prøve Crocket på fellesområdet. Etter noe pugging av regler og bilde av oppsett var det å få satt opp bøylene. Deretter var vi igang med spillet. Dette var en sosial og fin måte å bruke fellesområdet på.

Deretter middag på Yellow og golf på TV. En perfekt avslutning på en fin søndag.