onsdag 1. august 2018

Onsdag 1. August

I dag er det avreisedag og det vil prege dagen. Var oppe rundt 08:30 og laget frokost og smoothie som vanlig. Etter frokost var det vasking av klær og klargjøring av huset. Scooter ble vasket og satt på plass.

1. Uventet besøk
2. Vannmåler

Deretter ble det en tur til Market Village for Ingers siste innkjøp av gaver. Da benyttet jeg anledningen til å fylle opp bilen, få den vasket både utvendig og innvendig og lunsj på Yellow House. Vannmåler avlest (2). Møtte også på en krabat som hadde forvillet seg inn på eiendommen (1). Prøvde å jage den ut men den stakk inn i pumpehuset, stort glis mellom dør og dørstokk. Tiden ble til de grader undervurdert og det ble en kamp med klokka. Jeg rakk å koble til lader til bilen slik at den står med vedlikeholdslading. Kaeng kom klokken 15:00 og det burde vært mer enn nok tid til å rekke flybussen 16:00. Billetter kjøpte vi i går. Men tiden gikk og den ble nærmere 15:30 før vi dro. Det vil si, litt forbi Toey før vi måtte snu og hente min mobiltelefon og lader. Vi kom frem til bussen omlag ett minutt før den skulle gå.

Men, vi er på flyplassen og sitter på Silk-lunsjen til Thai. Fast check-in gikk fort. Nå kan vi slappe av litt og en liten matbit er jo alltid greit.
Turen over til Norge var en god opplevelse med mulighet for å sove liggende! 

Vel fremme i Oslo er vi nå på SAS-loungen for å gjøre noe fornuftig.. eller noe sånt. Må venter her til klokken er rundt 17 før første fly går til Ålesund! Vi kom til Oslo lufthavn Gardermoen omlag 07:16 sier Google.