lørdag 11. februar 2023

Lørdag 11. Februar

I dag ble det litt tidligere start på dagen da jeg har avtalt møte med Joop og Bjørn på Yellow house klokken 10. Møtet er en oppfølging av tidligere møte. Det er ønskelig med en person som kan thai og engelsk og som kan lese av målere, både strøm og vann, to ganger i året.

Jeg skal lage et utkast av en kontrakt hvor det fremgår hvilke arbeidsoppgaver det forventes og hva hun får for det. Har også diskutert dette i styret.

Da ble det å sitte en stund på vårt nye "kontor" og jobbe..

Det ble laget en fantastisk fiskemiddag hjemme!

Deretter ble det å se på TV-serier, da gjennom PC med HDMI-kabel til TV. På den måten får vi også benyttet VPN.


Fredag 10. februar 2023

I dag ble det å få orden på trådløsnettverket i området. Det kom en person fra AIS som ikke kan engelsk. TV sluttet å virke på trådløsnettet etter at den nye antennen kom opp. Nå er signalstyrken god men som nevnt, den vil ikke virke. PC forteller at DNS vil ikke svare. Det skal den, men trådløs virker på alle PC og mobiltelefoner allikevel

Konklusjonen ble at TV ikke kommuniserer på trådløst lengre. alle fysiske innganger virker, slik at en kan koble til PC tilkoblet det trådløse internett.

Guten på vei til bilen

Her parkerte jeg
Fikk låne bilen til Jeep for å kjøpe fargelaser på Market Village, kanskje den eneste på hele Market Village. Da jeg kom der var den solgt. Kjørte til Bluport, og fant Banana i kjelleren. 


De hadde ikke fargelaser, men kunne skaffe fra Bangkok. Pris over 12 000 Bath. Den Brother jeg fant på Market Village var bare 7 500 Bath. Det ble kjøpt en sort/hvit laser til omlag 4 500 Bath med scannemulighet. Den heter Pantum..

Den vil dekke behovet.

Videre scootret vi til Market Village og kjøpte noe klær/sko og mat på Lotus. deretter taco hjemme og TV-serien Alle mot Alle på TV.