mandag 16. juli 2018

Mandag 16. juli

I dag våken før klokka ringte 08:30. Tidlig opp og lage frokost og det regner ganske mye! Frokosten og smoothien er en fantastisk god start på dagen! Straks etter frokost dukket arbeiderne opp. 
1. Nå er ristene i rustfritt stål

2. Disse er også i rustfritt nå
Det var ristene som nå var klare til å komme på plass (1). Deretter var det å få på plass tømmelokkene for septiktankene (2). Deretter ble det satt igang med riving av taket i carporten. Det har vært lekkasje fra taket i mange år. Ingen har ønsket å gjøre jobben før nå (3).
3. Taket fjernet i carport
 Nå blir gipsplatene og festeskinner skiftet med nytt. Dette fordi gipsplatene bare er omlag 5 mm tykke og har vært gjennomtrukket med vann. Noe som er godt synlig på undersiden, det er til og med hull enkelte steder.
4. Ny LED-armatur skal monteres

Benyttet muligheten til å skifte ut armaturen i carporten til en LED-armatur. I den gamle har forøvrig lysrøret vært defekt i mange år. Valgte fargetemperatur på 6 000 K og en lysstyrke på 14 400 lm. Effektforbruk på 24 W. Nå etter at taket ble revet ned og ryddet sammen det som ble revet ned, har de gitt seg for dagen. Kjører derfor tilbake bilen for natten.

Nå en tur på markedet for mer ferske grønnsaker. Det ble grønnsaker til den nette sum av 255 Baht.

I dag middag hjemme med risgrøt dessert, og håp om golf i morgen. Om været lover bra når vi står opp. Yr virker lovende..