lørdag 14. juli 2018

Lørdag 14. juli

I dag ble det å komme seg opp før 9, arbeidere på gang og de kommer omlag 9. God frokost med god og kjølig smoothie, en god start!



1. Bøtte med cement på mønet.
Nå er de igang på taket og alle sprekker blir tettet med sement. Først ble det benyttet en form for epoxy elastisk tetning som de påførte i går. Nå er det cement som skal på plass i alle sprekker på hele taket (1). Disse unge thaiene er jo som apekatter, plutselig er de på taket!


2. Dørstokk på gang i pumpehuset.
3. Vask av vindu
Benyttet også muligheten til å vaske vinduene på utsiden (3,4). Jeg tror det er første gangen jeg har gjort det. Skal en dømme etter støvet og skitten kan ingen andre ha gjort denne jobben heller, iallefall ikke de siste årene. Vinduene til badene ble også vasket.


4. Mer vasking

Dørstokken til pumpehuset (2) er også påbegynt. Den ble ferdig i løpet av dagen.

Så langt har det vært litt sol og overskyet uten regn. Det er meldt regn, og noe kortvarige regnskyll har det vært.

Da var det tid for risengrynsgrøt. Den smakte utmerket her i varmen! Det jobbes fortsatt på taket. 

Det må også gjøres noe med betongtakene over pumpehus og bod. De siger og det er sprekker som gjør at de vil ramle ned etter hvert. Har avtalt at de flate takene skal gjøres rene og påføres en vanntett beskyttelse. På den måten kan kanskje prosessen stoppe.

Middag ble vi invitert av Charles til restauranten Heidi hvor Charles og Arvid med følge skulle spise middag. Det var en hyggelig og kjekk middag. Det ble tidlig kveld og det regnet ikke da vi scootret hjem igjen.