torsdag 31. juli 2014

Torsdag 31. juki

I dag er det en ny runde med golf. I dag er det Sea Pine som står for tur. Det ble niste av typen vafler i dag. Været er helt topp for golf.

Utsikt fra arbeidsplassen
Mens vi golfet var det andre som måtte gjøre noe arbeid. I dagens verden er en aldri helt fri fra jobb, selv om en er på ferie.

Startet til vanlig tid med Charles og plukket opp Arne i soi 112 før vi satte turen til golfbanen. Det var som forventet romslig på banen. Spillet var fortsatt stabilt dårlig, men en må anta at det vil løsne etter hvert. Endte opp med omlag 106 slag. Oppskriving igjen.

Caddyene fortalte at det ville være et stort bryllup i klubbhuset i morgen, fredag 1. august. Banen vil være åpen for vanlig spill, og festen begynner 08:00 fra morgenen av. Alle caddyene på denne banen og flere fra andre baner var invitert. Det er Sam, tidligere starter på Lake View som skal gifte seg. Han er nå Marshall på Sea Pine. Vi traff han og kommende kone etter at vi var ferdig med runden og vi ble invitert til bryllupet. Festlokalet var i ferd med å pyntes og det blir en flott fest vil jeg tro.

Deretter dro vi hjem og satte av Arne ved Market Village. Vel hjemme var det å snu bilen, fylle den med de hjemmeværende, og kjøre til Market Village for lunsj/middag. Der ble det også noe handling. Deretter kjørte vi innom Villa Market for taco-saker og laget taco da vi kom hjem. Deretter ble det film.

I morgen blir det mer maling om det ikke kommer regn.