søndag 24. februar 2019

Søndag 24. februar

I dag ble det litt tidligere start, men fortsatt for lenge i horisontal stilling. På benken ventet oppvasken fra selskapet vi hadde i går. Akkurat da hadde det vært kjekt med en oppvaskmaskin, men det går å vaske opp manuelt også bare en er innstilt på å bruke noe tid.


1. Malingen har løsnet
I dag kom de å kikket på taket og lekkasjen som synes fortsatt å være der. Nå har det gått over et halvt år siden hele taket i carport ble revet og satt opp nytt. Det er tydelige spor etter vann i takplatene. I dag var en av de og kikket og ville fikse det. Men det er lekkasjen som må fikses først, og det håper jeg de skjønner, ellers må taket etter hvert skiftes igjen. Det er ingen tjent med.


2. Lekkasjen fortsatt der?
Noe før 12 stakk Inger og Jodd til frisøren. Joda, det er søndag men her rår ikke KrF som vil styre folket etter egne gamle fordommer.

Planen i dag er et besøk til et kunstsenter som Geirr ofte tråkker seg frem til på sykkel og får utløsning for sine kunstneriske evner. Skal bli interessant å se hva som dukker opp der.


Besøket ble utsatt da det var noen andre som hadde andre planer som også skulle være med. 


I dag ble det middag på "The ship 94" i soi 94. En anbefalt restaurant. Maten smakte godt men det tok noe tid før den kom på bordet. Jeg tror ikke vi kommer tilbake her.