lørdag 24. februar 2018

Lørdag 24. februar

I dag oppe til normal tid og poolboy var igang ved bassenget. En god frokost også i dag uten noen klokke å tenke på. Stor aktivitet nede i gata med oppussing og ombygging.

De var to i dag ved bassenget hvor den ene spyler hele gårdsplassen. Det ble enighet om å skifte det spjeldet inn til avløpet på bassenget. Det har vært defekt i mange år.

Planen er ellers å være rolig og nyte tilværelsen, med unntak av noen golfrunder. Ser en på TV, og har satelittmottaker, er det alltid en eller annen turnering på TV her i Thailand. Det meste i dag sendes i HD.


1. Pizza Garden restaurant
2. Pizza Garden restaurant
3. Bordkavaler
Etter en handletur på Tesco stakk vi innom en restaurant i soi 94. Det var en italiensk pizzarestaurant ved krysset hvor vei 5 krysser (1,2 og 3), Pizza Garden. Jeg bestilte en pastarett og Inger en pizza. Vi er enig om at det var skrekkelig dyrt og veldig godt! Det var på menyen en normal størrelse pizza på over 400 Baht!!
Vi skal prøve forskjellige restauranter i soi 94, som er "vår" gate fra PhetKasem road som er gjennomfartsgaten gjennom Hua Hin. Vel hjemme ble det å se mer Huskestue på TV2 Sumo. Fordelen er da at en slipper de idiotiske reklameinnslagene.


Hadde en skypesamtale med folket på øya for å utveksle status og at alle hadde det bra.