fredag 21. juli 2017

Fredag 21. juli

I dag våknet vi, fortsatt varme etter en natt uten AC, til en nesten blå himmel. Etter frokost ble også den nye døren til boden ferdig, med lister under begge dørene.

1. list under døren
2. Ferdig dør
Mitt forsøk på å forklare at jeg ønsket en dryppnese nederst på døren i form av en aluminiumslist ble altså ikke forstått. Dette minner meg på at jeg må oftere olje dørene for å unngå at vann trenger inn i overgangene mellom profilene.

Deretter ble det å kjøre den yngre garde til vannparken på Black Mountain. Nå var klokken over 12 på dagen og det blir derfor en litt kortere deg i vannet.
4. Elektronisk reg.

3. Gammel spot
Nå har jeg begynt å kikke igjen etter en løsning som erstatter alle spotene med LED og elektronisk regulering av lyset.

Denne regulatoren (4) benytter jeg i stua da jeg skoftet pærene til LED-pærer. Men, det virker dårlig med varierende lysstyrke i enkelte posisjoner.

Da kom litt mer enn småregn. Tok frem telefonen og filmet litt men dessverre over 100 MB som er grensen her..

En spasertur i lett regnvær opp til Yellow House for lunsj siden vi bare er to. De andre tre er i badeland på Black Mountain som stenger 18:00. De ble hentet rundt 18:00 og kjørt hjem.

Deretter tok jeg meg en scootertur til HomePro for å sjekke om det fantes et reelt alternativ til de innfelt spotene med glødepærer. Jeg fant en LED-løsning men den hadde bare på/av, ingen dimming. Det vil si, den de demonstrerte på HomePro var dimbar, men kun i 80 % av området. Diameter på hullet i taket omlag 110 mm, noe som ville passet. 330 lm og 3300 K ville vært ok.

Fredagskveld og taco hjemme. Det var godt!