søndag 17. juli 2016

Søndag 17. juli

I dag en nesten vanlig dag her på ferie. Må nok på med vekking for å sikre at frokost blir inntatt ved omlag frokost tid. Testet eggkokeren og den virket så i dag ble det kokte egg til frokost. Fikk også benyttet eggeglassene som jeg brukte mye tid på å finne her nede.. for mange år tilbake.

Vannvarmer kjøkken
Det ble badestranda for badenymfene og der skal de visst også treffe andre fra Ålesund. Vel hjemme igjen tok jeg en kikk på vannvarmeren på kjøkkenet som er treg med å slå seg på. La imellom en skive på justeringsskruen og det er det eneste som kan gjøres. Alternativet er å øke vanntrykket fra hydroforpumpen, men de pumpene som benyttes her har ingen innstilling så langt jeg kan se.


Deretter en runde med å skru fast løse stikkontakter rundt omkring. Når solen går ned skal jeg ha meg en runde i starterskapet til bassengpumpen og fjerne det som ikke er i bruk lengre og se om det er mulig å koble om slik at en av lysbryterne som var benyttet kan benyttes til de nye lysene. Årsaken er enkel, det er greit å slå av med fjernkontroll, men siden strømmen stadig blinker/er borte i korte øyeblikk, kommer lyset på av seg selv. Slik kan det ikke være.